Voor uw Transport & Koeriersdiensten

Transport

Verhuizingen

Pakketdienst

Bulktransport

 

 

Wij leveren Transportdiensten voor B2C en B2B ofwel Business to Consumer(klant) of to Business Wij kunnen ook voorzien in Spoedleveringen en levering op Etages, eventueel met verhuisliften en leverafspraken met tijdvakken van 2 uur. Meubels worden uitgepakt en kunnen worden afgemonteerd.

Voor Verhuizingen zijn er 2 afdelingen, het klein transport met een grote bestelbus of als grote verhuizing met een verhuiswagen. Bel ons met uw vragen en wij zullen U een passende aanbieding maken.

De Pakketdienst is niet meer weg te denken uit het straatbeeld en zal met alle bestellingen via de webshops alleen maar toenemen. Binnenkort zullen we gaan deelnemen( participeren) met een partner in de nalevering op afroep van Pakketten die niet afgeleverd kunnen worden tijdens de dag of niet kunnen worden afgeleverd bij de buren.

Bulktransport van Dagbladen (alle kranten), Huis aan huisbladen en Folders is onze corebusiness. Wij zorgen dat  de bezorgers van de grootste verspreiders van Nederland hun werk op tijd kunnen doen door hen te voorzien van de juiste kranten en reclamefolders.