Voor uw Transport & Koeriersdiensten

 

Bent u een ondernemer voor Koeriersdiensten of in de pakketbezorging, transporteur in de kleinvracht of Zwaartransport ? Dan kunnen wij samen een sterk team gaan worden. U rijdt en wij doen vrijwel alle administratieve handelingen en verzorgen de vergunningen.

Kortom Rust aan uw hoofd, u doet wat u leuk vindt en wij doen wat wij dan juist weer leuk vinden !!  

Een echte Win-Win Situatie. Dus bel ons  

06 - 1852 1808

 

 

 

Wie zijn Wij

 

Wij zijn een Maatschap, waarbij één ieder die zelfstandig in de branche wil werken maar graag toch de veiligheid van een organisatie en samenwerking achter zich wilt hebben, zich mogelijk kan aansluiten.  

Hoe werkt het

 Bij een maatschap brengt iedere maat zijn eigen kennis mee. De één is dus chauffeur van een zware truck, de ander is chauffeur of koerier, is verhuizer of doet aan kleintransport


zoals distributie van kranten en folders. Anderen brengen hun logistieke kennis in over de regels, documenten en vergunningen maar ook over planningen om een zo goed mogelijk resultaat te boeken. Ook het inbrengen van kennis van Boekhoudingen van Maten en hun Maatschap als totaal met mogelijk ook een accountantsverklaring.
Wij zijn in het bezit van de Niwo of Eurovergunning.

Dit stelt u in staat om onder de bedrijfsvergunning

te rijden.

Niwo_Logo
Niwo_Logo

U vraagt zich natuurlijk af :  

Wat kost mij al die voordelen nu ?

 

De boekhouding moet natuurlijk over een heel jaar gevoerd worden. Deze kosten worden geminimaliseerd doordat we één bedrijf zijn. Deze kosten worden maandelijks in rekening gebracht. Wij rekenen hiervoor een maandelijkse vaste vergoeding van € 395,-

We doen ons uiterste best om de overhead kosten zoals een pand met verzekeringen en energieverbruik zo laag mogelijk te houden. Voor ons dus geen groot duur pand op een A1 locatie maar een passend pand voor een goede prijs met voor u eventueel opslag of overslagruimte. Deze kosten moeten we delen en worden lager naarmate er meer Maten ( Zzp-ers) zijn. Verder rekenen we een percentage van de omzet van 2% als u zelf de opdrachten meebrengt en 4% als wij het werk voor u hebben binnengehaald. Hiervoor moet u bij concurrenten en franchiseorganisaties tussen de 15 en 35% betalen. Zij helpen u echter weinig en collega’s blijken dan concurrenten te zijn. Kom met ons praten en laten we kijken of er een Klik is. Investeer één tot twee uurtjes en wellicht wordt dit een stap naar een Mooie Toekomst !!

Bel ons op 06 - 1852 1808

 

Voordelen

 Doordat wij als Maatschap samenwerken kunnen collega Maten je makkelijk werk bezorgen. Dit geldt natuurlijk ook omgekeerd, heb jij veel of teveel werk kun je via de organisatie werk uitbesteden zonder dat er gevaar voor concurrentie is.

Wat denkt u van terug kunnen vallen op uw collega’s bij ziekte ?

Als er nieuwe regels worden opgedragen vanuit bijvoorbeeld de overheid of de Europese Unie dan worden deze al door de organisatie voor je uitgewerkt.
Je Administratie wordt centraal en Digitaal afgehandeld wat voor de meeste zelfstandigen juist zo’n zware last is.

Regelmatig even een klankbord hebben, even overleg, een probleem samen oplossen waarbij de regels van de werkzaamheden leidend zijn maar wellicht anders bekeken kunnen worden. Als Maatschap sta je gewoon veel sterker in onderhandelingen en opbouwen van naamsbekendheid. 

 

Extra Voordelen

 

Ons zusterbedrijf is MinosTotaal. Dit is een Makelaars, Hypotheken en Verzekeringskantoor gebaseerd op een eerlijke en open structuur waarbij een scherpe prijs en persoonlijk contact centraal staan.

www.minostotaal.nl  

is de website en tevens handelsnaam van Minos Assurantiën. Zij bestaan al meer dan 10 jaar en hebben een groot relatiebestand. Via Minostotaal kunt zich collectief verzekeren wat een voordeel in premie geeft en vaak makkelijke acceptatie van onder andere Auto, zorg en Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

MinosTotaal is ook specialist in Hypotheken voor Starters en Zelfstandigen (Zzp-ers) die minimaal 1 jaar zelfstandig zijn of Flexwekers.  

Leningen en Leasecontracten kunnen door hen voor u geregeld worden.Voor zelfstandigen en particulieren regelen zij uw Pensioen. Door hun onafhankelijkheid kunnen ze bij vrijwel elke Maatschappij de producten voor U adviseren en afsluiten.

 

OJ MultiDiensten

Stationsstraat 74

6515 AB Nijmegen

KvK 68471599

BTW nr 857460006B01

IBAN NL53RABO 0317 8304 65

06 - 1852 1808    info@ojmd.nl

Ons directe werkgebied is geheel Nederland ; 

Diensten leveren wij over heel Europa.